Πολλές... περίεργες; συμπτώσεις!!!

Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες παρουσίασε χτες, στην 4η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις ανεμογεννήτριες ο Δήμαρχος Θανάσης Παπαδόπουλος.

Σύμπτωση 1η: 

Καθυστέρηση να τεθεί θέμα έκδοσης γνώμης από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων για τις ανεμογεννήτριες.

Ενώ η επιστολή στάλθηκε από το γραφείο του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημητρογιάννη στις 30 Μαρτίου 2021 και έπρεπε η γνωμοδότηση από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων να σταλεί πάλι πίσω στο γραφείο του κ. Δημητρογιάννη, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, το αργότερο ένα μήνα μετά, δηλαδή έως τις 29 Απριλίου 2021, το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε μόλις χτες 21 Μαΐου 2021, δηλαδή σχεδόν δύο μήνες μετά. Βέβαια ο κ. Παπαδόπουλος ισχυρίστηκε ότι ο κ. Δημητρογιάννης του είπε, προφορικά και όχι εγγράφως ότι η ημερομηνία είναι ενδεικτική και όχι δεσμευτική. Άραγε, η όποια προφορική επαναλαμβάνω, διαβεβαίωση του κ. Δημητρογιάννη είναι κατά τον κ. Παπαδόπουλο υπεράνω του νόμου;

Σύμπτωση 2η:

Δεν πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων τον μήνα Απρίλιο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι συνηθίζεται, οι τακτικές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων, να γίνονται τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Όμως το μήνα Απρίλιο όπου θα έπρεπε να τεθεί το θέμα για τις ανεμογεννήτριες ώστε να δοθεί η γνωμοδότηση έγκαιρα και σύμφωνα με το νόμο, ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η προηγούμενη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (3η), έγινε στις 12 Μαρτίου 2021, δηλαδή δυόμιση μήνες πριν!!!

Σύμπτωση 3η:

Επιστολή της εταιρείας "ΑΙΟΛΙΚΗ ΛΙΡΑ" που ζητούσε αναβολή της συζήτησης, στάλθηκε προς το Δήμο Καλαβρύτων ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ μόλις χθες, λίγη ώρα πριν το δημοτικό συμβούλιο.

Σύμπτωση 4η:

Δεν ζητήθηκε γνωμοδότηση από ενδιαφερόμενες κοινότητες όπως Γουμένισσα και Δροσάτο, γιατί σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, δεν γνώριζε τις... συντεταγμένες!

Σύμπτωση 5η:

Περίεργη "έκρηξη" του κ. Παπαδόπουλου, όταν ο κ. Θεοχάρης προσπάθησε παίρνοντας το λόγο, να θίξει όλα τα παραπάνω στην τοποθέτησή του.

Σύμπτωση 6η:

Πουθενά στην τοποθέτησή του ο κ. Παπαδόπουλος δεν μίλησε, όσον αφορά τις ανεμογεννήτριες στο Σκεπαστό, για έκφραση ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, παρά μόνο για ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!

 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Βασίλης Χρ. Αποστολόπουλος
Εκπαιδευτικός - Μηχανικός Πληροφορικής
Msc Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.