Το... περίπτερο, το συντριβάνι, και ο οδοντωτός.

Ξανασφύριξε διαβάζουμε σήμερα, 2 Ιουνίου 2021, μετά μάλιστα από 207 ημέρες απραξίας, ο οδοντωτός. Η τουριστική ατμομηχανή των Καλαβρύτων, όπως χαρακτηριστικά και πολύ σωστά αναφέρει το kalavrytanews.gr. 

Τρία δρομολόγια µε αφετηρία τον Σ.Σ. Διακοπτού (9:05 πµ., 11:30 πµ. και 2:05 µµ.) και τρία µε αφετηρία τα Καλάβρυτα (10:17 πµ., 12:43 µµ. και 3:23 µµ.) για τις καθημερινές.

Παρόντες διαβάζουμε στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαβρύτων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος με τον βοηθό του κ. Τάκη Χριστοδούλου, καθώς και ο Πρόεδρος φίλων του Οδοντωτού κος Καραπαναγιώτης. Τα Σαββατοκύριακα μάλιστα οι συρμοί θα ενισχυθούν µε δύο επιπλέον δρομολόγια, ενώ σε περίπτωση υψηλής τουριστικής κίνησης, θα προστίθενται επιπλέον βαγόνια.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι επισκέπτες που έρχονται με τον οδοντωτό, μένουν στην πόλη των Καλαβρύτων το πολύ δύο με τρεις ώρες, μέχρις ότου αναχωρήσουν πάλι με τον επόμενο συρμό για το Διακοπτό.

Η δημοτική αρχή, εκμεταλλευόμενη πλήρως αυτές τις... 207 ημέρες απραξίας, φρόντισε να "αναβαθμίσει" το τουριστικό προϊόν της πόλης μας, ώστε να τους εντυπωσιάζει.

Το πρώτο πράγμα που βλέπει ο επισκέπτης μόλις κατέβει από τον οδοντωτό και καταφέρει να περάσει αλώβητος (δίχως να τον χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο) από το δρόμο απέναντι στον πεζόδρομο, είναι το κουφάρι του περιπτέρου του πεζόδρομου, να γέρνει ευγενικά για να τον καλωσορίσει.

Πηγαίνοντας λίγα μέτρα παραπάνω, βλέπει το "νεκρό" συντριβάνι της πλατείας, να ταιριάζει απόλυτα με το σταματημένο ρολόι της εκκλησίας που δείχνει την αποφράδα εκείνη ώρα της καταστροφής της πόλης των Καλαβρύτων.

Δεν έχω τίποτε άλλο να πω, παρά να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στο Δήμαρχο και στο βοηθό του, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν στην εντυπωσιακή αυτή αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας.

Καλό καλοκαίρι!!!

Βασίλης Χρ. Αποστολόπουλος
Εκπαιδευτικός - Μηχανικός Πληροφορικής
Msc Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.