Οψόμεθα...

Διάβασα ότι πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2020 στα Τριπόταμα, η επίδειξη χρήσης των απινιδωτών και σεμινάριο πρώτων βοηθειών, με εμπνευστή αυτής της πρωτοβουλίας τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρο Νασιώτη.

Διάβασα επίσης ότι, παραβρέθηκαν εκτός του κ. Νασιώτη, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος, ο εντεταλμένος για τα θέματα της Δ.Ε.Αροανίας κ. Παναγιώτης Λιακόπουλος και κάποιοι λίγοι Τοπικοί Πρόεδροι.

Προς στιγμήν, διαβάζοντας την συγκεκριμένη είδηση για την χθεσινή παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων στα Τριπόταμα, μαζί μάλιστα με τους κ.κ. Βασιλόπουλο και Λιακόπουλο, θυμήθηκα την προεκλογική ομιλία του συνδυασμού του κ. Παπαδόπουλου, που είχε γίνει την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, πάλι στα Τριπόταμα...

Είχε αναφερθεί τότε, στους κεντρικούς άξονες του προγράμματος του και ειδικά στους τομείς που αφορούν την περιοχή, “με σκοπό την ανάπτυξη της έσω χώρας, του δήμου μας” όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει. Υπέθεσα ότι θα βρισκόταν εκεί χθες, για να επιβεβαιώσει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο τη συνέπεια λόγων και πράξεων που πρέπει να έχει κάθε πολιτικός, να αποδείξει και στην πράξη ότι η χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση, είναι στάση ζωής και πολιτική απόφαση, να κοιτάξει με ψηλά το κεφάλι τους συμπατριώτες μας της "έσω χώρας του δήμου Καλαβρύτων" και να ανακοινώσει την έναρξη όσων προεκλογικά είχε υποσχεθεί στην Ψωφίδα (διαβάστε τα εδώ).

Να ανακοινώσει δηλαδή:

  • τη δημιουργία Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην περιοχή της Δάφνης, το οποίο θα στελεχωθεί με ειδικούς επιστήμονες και θα πρωτοστατήσει στη δημιουργία ομάδων αγροτών/παραγωγών για να συντονίσει το σύνολο του πρωτογενή τομέα στην παραγωγή, έρευνα αγοράς, τυποποίηση και διάθεση προϊόντων, ώστε να δημιουργηθεί στην εγχώρια & ξένη αγορά, ¨Ράφι προϊόντων επαρχίας Καλαβρύτων¨.
  • τη δημιουργία Αρχαιολογικού Μουσείου και Συνεδριακού Κέντρου στην Ψωφίδα, με σκοπό την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και την σύνδεση με την Αρχαία Ολυμπία.
  • τη σθεναρή διεκδίκηση και αξιοποίηση κάθε προγράμματος εθνικού ή ευρωπαϊκού, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου των χωριών μας και της 111 και τη Δημιουργία Τοπικού Χωρικού Σχεδίου με χρηματοδότηση μέσω του Πράσινου Ταμείου.

Να ανακοινώσει επίσης τα αποτελέσματα του... "άλλου δρόμου" που δήθεν θα έπαιρναν τα εικονικά τιμολόγια των ημέτερων εργολάβων που λυμαινόντουσαν το Δήμο, σύμφωνα με όσα είχε πει τότε στην ομιλία του στην Ψωφίδα.

Να μας πει επίσης αν πληρώθηκαν αυτά τα έργα και αν έγινε έλεγχος μέχρι το τελευταίο κυβικό εκατοστό μπετόν, όπως είχε πει τότε στην ίδια ομιλία του ότι θα έκανε, όταν εκλεγόταν Δήμαρχος.

Να συμπληρώσω επίσης ότι στην ίδια ομιλία πάντα, αναφερόμενος στην απελθούσα δημοτική αρχή του κ. Λαζουρά είπε:  “Με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου ότι η παρούσα δημοτική αρχή, (σ.σ. εννοούσε την τότε δημοτική αρχή του κ. Λαζουρά) ακούει τις προτάσεις μας και τις αναγγέλλει για δικές της. Πάντως μέχρι σήμερα δεν είδα πουθενά το πρόγραμμά τους. Μπορεί να το ανακοινώσουν τις επόμενες μέρες. Οψόμεθα.( Θα δούμε) Τώρα, αφού μέχρι σήμερα χρησιμοποιούν το δικό μας, σίγουρα είναι καλό”.

Και να κλείσω κι εγώ λέγοντας για την νυν δημοτική αρχή του κ. Παπαδόπουλου ότι... "Πάντως μέχρι σήμερα δεν είδα να γίνεται τίποτα από τις προεκλογικές... υποσχέσεις του κ. Παπαδόπουλου. Μπορεί να το δούμε τις επόμενες μέρες. Οψόμεθα.( Θα δούμε)...

Βασίλης Χρ. Αποστολόπουλος
Εκπαιδευτικός - Μηχανικός Πληροφορικής
Msc Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.