Οι καταγγελίες Μενούνου ανέδειξαν το απόλυτο ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!

Μάλλον έχει "χαθεί η μπάλα" στο Δήμο Καλαβρύτων...

Οι πρόσφατες καταγγελίες, του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Αθανάσιου Μενούνου κατά του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων κ. Σπύρου Καούρη, για εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων συγγενικών και φιλικών του προσώπων, (διαβάστε εδώ), έρχονται να αναδείξουν ένα πρόβλημα, που όπως πολλοί που γνωρίζουν τα... "παραμέσα" υποστηρίζουν, υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό.

Και δεν μιλάω για την όποια διαφορά, προσωπική ή πολιτική των δύο ανδρών. Δεν πρόκειται και δε θέλω να πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου στην μεταξύ τους διένεξη. Όχι πως δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά σεβόμενος και τους δύο, θα προτιμούσα να μην την εκφράσω δημόσια. 

Θα μιλήσω όμως, για την μη αντίδραση του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου.

Ένας Δήμαρχος που αν μη τι άλλο σέβεται και τιμά τη θέση του, θα έπαιρνε πάνω του το όλο θέμα! Αδιαφορώντας για το όποιο πολιτικό κόστος, θα έκλεινε το ζήτημα πριν καν πάρει την έκταση που πήρε...

Αντίθετα ο κ. Παπαδόπουλος, για άλλη μια φορά αδύναμος να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και κρατώντας δήθεν ισορροπίες, δείχνει να φοβάται να πάρει θέση, τραυματίζοντας ανεπανόρθωτα την εικόνα, όχι μόνο τη δική του αλλά και ολόκληρου του Δήμου.

Αυτό φαίνεται πως το έχουν αντιληφθεί κάποιοι από το στενό του περιβάλλον μέσα στο Δήμο και εκμεταλλευόμενοι αυτή του την αδυναμία, που σε πολλές περιπτώσεις ίσως και να αγγίζει τα όρια της πολιτικής ανεπάρκειας, κάνουν το δικό τους προσωπικό "πολιτικό παιχνίδι", αδιαφορώντας για την θλιβερή εικόνα που παρουσιάζεται προς τα έξω.

Δυστυχώς όμως αυτούς έχει επιλέξει να συμβουλεύεται ο κ. Παπαδόπουλος και όταν καταλάβει -αν ποτέ καταλάβει- που τον οδηγούν, τότε θα είναι πολύ αργά... μας είπε άνθρωπος που γνωρίζει μέσα από το δημαρχείο το παρασκήνιο.

Και εξέφρασε την απορία:

Οι υπόλοιποι σύμβουλοι όμως; Αυτοί που αποτελούν το υγιές κομμάτι του Δήμου; Μήπως πρέπει να κάνουν κάτι πριν τους πάρει και αυτούς η μπάλα;

Βασίλης Χρ. Αποστολόπουλος
Εκπαιδευτικός - Μηχανικός Πληροφορικής
Msc Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.