Νομίζω πρέπει να πούμε ένα... ΜΠΡΑΒΟ στο Δήμαρχο!!!

Η κριτική που έχω ασκήσει μέσα από το KalavrytaNet, τόσο στο νυν Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο όσο και στον προηγούμενο Γιώργο Λαζουρά, είναι νομίζω, τουλάχιστον σε αυτούς που παρακολουθούν τακτικά τα άρθρα μου,  γνωστή.

Στόχος μου είναι, από αγάπη για τον τόπο μας και λέγοντας τόπο μας, δεν εννοώ μόνο τα Καλάβρυτα αλλά ολόκληρο το Δήμο, να καταγράφω και να σχολιάζω τα... "κακώς κείμενα".

Τούτο μπορεί πολλές φορές να γίνεται με κάπως αιχμηρές εκφράσεις και να ενοχλεί, αλλά γίνεται πάντα καλοπροαίρετα και όσο μπορώ αντικειμενικά.

Αν αυτό το πετυχαίνω ή όχι, θα το κρίνουν οι αναγνώστες.

Πιστεύω λοιπόν ότι καταγράφοντας τα... κατά τη γνώμη μου "κακώς κείμενα", συμβάλλω ή θέλω να συμβάλλω κι εγώ με τον τρόπο μου, στο να αφυπνιστούν συνειδήσεις, όχι μόνο των αιρετών, αλλά και των πολιτών που έχουν τη δύναμη στα χέρια τους και να καταλάβουν ότι δεν μπορεί π.χ. κάποιοι να τους λένε άλλα προεκλογικά και άλλα να πράττουν μετά.

Στα πλαίσια αυτών που ανέφερα παραπάνω, νομίζω ότι πρέπει όταν αντιλαμβανόμαστε κάτι το οποίο γίνεται σωστά, να το επιβραβεύουμε και να λέμε κι ένα ΜΡΑΒΟ.

Αυτό επιβάλλει η σοβαρότητα, η αξιοπιστία και ο σεβασμός στον αναγνώστη.

Εδώ και αρκετό καιρό, υπήρχε ένα πρόβλημα με σπασμένο αγωγό της κεντρικής αποχέτευσης στην κοινότητα Κρυονερίου Καλαβρύτων, κάποια μέτρα πριν την απόληξή του, με αποτέλεσμα όλα τα λύματα να πέφτουν σε παρακείμενες ιδιοκτησίες (αγρούς), με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία. Μόλις πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκε για το πρόβλημα αυτό ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος. Την επομένη κιόλας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Καλαβρύτων Σπύρος Καούρης, ενεργοποίησε και συντόνισε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, με αποτέλεσμα, στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα των τριών τεσσάρων ημερών η βλάβη να αποκατασταθεί πλήρως! Να σημειώσω εδώ ότι το συνεργείο και οι άνθρωποι του δήμου δούλεψαν ακόμα και την Κυριακή! 

Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη και υποχρέωση, (νομίζω ότι θα συμφωνήσουν αρκετοί αν όχι όλοι μαζί μου), εδώ στην Ελλάδα που έχουμε χάσει προ πολλού την έννοια του "αυτονόητου",  να πω ένα ΜΠΡΑΒΟ, στο Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, στον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Καλαβρύτων Σπύρο Καούρη, στον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Παρασκευά και σε όλους όσους συμμετείχαν στην αποκατάσταση της βλάβης. 

Έτσι νομίζω πρέπει να ενεργούν δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και τεχνικές υπηρεσίες σε ολόκληρο το εύρος του Δήμου μας. Και πάλι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.

Βασίλης Χρ. Αποστολόπουλος
Εκπαιδευτικός - Μηχανικός Πληροφορικής
Msc Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.