...άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!!!

Διαβάζουμε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Καλαβρύτων που αναφέρεται στην επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαράλαμπου Μπονάνου στα Καλάβρυτα και τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου ότι, "...Η σύσκεψη που έγινε σε άψογο κλίμα συνεργασίας, έκλεισε με τις επισημάνσεις των προτεραιοτήτων και τον συντονισμό των δράσεων ενόψει και της χειμερινής περιόδου...".

Επειδή οι συμπατριώτες μας έχουν μπουχτίσει με τα... "άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε", θα θέλαμε να ρωτήσουμε το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθ. Παπαδόπουλο ή όποιον άλλον από τους εκλεγμένους που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη: Ποιες επισημάνσεις, ποιες προτεραιότητες και ποιες δράσεις πρότεινε από την πλευρά του ο Δήμος Καλαβρύτων, ενόψει μάλιστα και της χειμερινής περιόδου, στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Μπονάνο και στον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Φλωράτο;

Το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Καλαβρύτων αναφορικά με τα παραπάνω έχει ως εξής:

Τον Δήμο Καλαβρύτων επέλεξε για να ξεκινήσει τις ενημερωτικές του συναντήσεις στους Δήμους του νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Φλωράτο.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Δημάρχου και συμμετείχαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος , Αντιδημάρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων και ο Διευθυντής των Υπηρεσιών του Δήμου Καλαβρύτων κ. Κωνσταντίνος Παυλόπουλος.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν επείγοντα θέματα οδοποιίας και αντιπλημμυρικών έργων.

Η σύσκεψη που έγινε σε άψογο κλίμα συνεργασίας, έκλεισε με τις επισημάνσεις των προτεραιοτήτων και τον συντονισμό των δράσεων ενόψει και της χειμερινής περιόδου, επιβεβαιώνοντας την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία Α και Β Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Βασίλης Χρ. Αποστολόπουλος
Εκπαιδευτικός - Μηχανικός Πληροφορικής
Msc Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.